KUNST ZOALS KUNST MOET ZIJN

  
  
  

Over ons

 

De stichting is in april 2008 opgericht en heeft als doel het stimuleren van kunsttalenten en het etaleren van kunst en cultuur uitingen binnen Hoogvliet.

De belangrijkste activiteit van de Stichting is het organiseren van de Kunst- en Atelierroute in en voor Hoogvliet (KAR). Nagenoeg alle kunstenaars zijn inwoners van Hoogvliet. Sommige kunstenaars volgen zelf lessen of geven les aan beginnende kunstenaars. Onder de groep kunstenaars zijn zowel autodidacten als professionals.

De KAR wordt 1 x per jaar in een weekend georganiseerd. Op zowel de zaterdag als op de zondag vanaf 12 uur tot 17 uur kunnen belangstellenden gratis alle exposanten bezoeken. Een aantal kunstenaars hebben thuis een atelier en exposeren thuis, anderen exposeren bijvoorbeeld met anderen in een wijkcentrum, sporthal, school of instelling.

De kunstenaars vinden het leuk om u nadere informatie te geven over zijn of haar werk. Zelfs is het mogelijk een kunstwerk te kopen of de kunstenaar naar keuze een opdracht voor een kunstwerk te geven.