KUNST ZOALS KUNST MOET ZIJN

  
  
  

Kunstcafé

 

   KUNSTCAFÉ OP 18 MAART

     Sieraden maken: een leuke hobby!

 

     De Kunstkring Hoogvliet organiseert weer een kunstcafé-bijeenkomst op 18 maart a.s. van 2-5 uur in de Zevensprong in de Mosoelstraat .

     Het Kunstcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen met een creatieve hobby, die deze hobby wil delen met anderen. Iets wil laten zien of erover wil praten. Kortom “een    

     kennismaking met uw grote passie “!


     Dit keer is het thema: "Sieraden maken". Onder deskundig toezicht maakt u, misschien wel voor de eerste keer, uw eigen sieraad. De kosten van de workshop zijn €10    

     Dit is inclusief het materiaal.

 
     Net als altijd kunt u met anderen gezellig praten over kunst, cultuur en alles wat met  dit alles te maken heeft en ook zullen er weer goedkope kunstwerken te koop zijn.

     Iedereen is welkom om een goed idee in te brengen voor een kunstcafé-bijeenkomst .
    Je kunt contact opnemen met een van de bestuursleden van de Kunstkring [zie website: www.kunstkringhoogvliet.nl ]

 

 

 

   KUNSTCAFÉ OP 4 FEBRUARI

 

     Het Kunstcafé in de Zevensprong blijkt een groot succes te zijn. Deze maandelijkse terugkerende middag heeft telkens een ander thema.

     Het thema van zaterdag 4 februari a.s is het maken van mozaïek. Of zoals sommigen zeggen: puzzelen met gekleurde steentjes.
     Altijd al willen mozaïeken? Kom het proberen. Voor maar € 7,50 kunt u naar hartenlust oefenen in de Zevensprong, Mosoelstraat 20, 3193 EL Hoogvliet, vanaf 2 uur ‘s   

     middags.

     Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

     Ook is het mogelijk om van de kunstenaars van Hoogvliet weer kunstwerken te kopen, zoals sieraden, keramiek en kleine schilderijtjes. Alles voor een vriendenprijs.

     Het allerbelangrijkste van deze middag is dat je met elkaar over kunst kunt praten, nadenken, filosoferen met de kunstenaars uit uw omgeving.

  Foto's gemaakt door Eddie Dalm


-    Len van Gelder, tel.no. 06-18571540, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
-    Athina Hadziantoniou, tel.no. 06-28925312, e-mail athinahadziantoniou@ hotmail.com
-    Loes de Wolff, tel.no. 06-18146776, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.