KUNST ZOALS KUNST MOET ZIJN

  
  
  

 

                                                         Lees hier het laatste nieuws

 Venetië aan de Maas

  Venetië aan de Maas tóch succes ondanks de regen!

 

 

 Meet and Greet

 

 Kunstenaars , die deelnemen aan Venetië aan de Maas ontmoeten elkaar op een gezellige Meet and Greet!


Save the date!

Op donderdag 22 juni 2017 komt er weer een nieuwe cultuurmixer aan. Houd deze datum alvast vrij aub! Deze culturele netwerkbijeenkomst zal in het teken staan van de komst van het     nieuwe  WijkUitBuro. De mixer duurt van 18:30 tot 21:00 uur en vindt plaats in de Bibliotheek Hoogvliet (Rijkeeplein 2, 3191 VD Hoogvliet Rotterdam).

Wil je hierbij zijn? Aanmelden kan alvast!
Stuur dan vóór 19 juni een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vol = vol! (er wordt gewerkt met een aanmeldingslijst)

 

 
Kunstwedstrijd “Sint Catharijnekerk”
Update 11 mei 2017

Beste geïnteresseerde in de kunstwedstrijd,

In deze update weer de laatste nieuwtjes over de kunstwedstrijd.
Op zaterdag 10 juni vindt de nominatieronde plaats. Deelnemers kunnen hun werk tussen 13.00 en 15.30 aanleveren in Business Center Geuzenstaete in Brielle. Om 16.00 uur maakt de jury  bekend welke werken genomineerd zijn. Uiteraard maken we er ook een gezellige middag van, waarbij kunstenaars en belangstellenden elkaar ontmoeten en het gemaakte werk bekijken.
Ik kreeg veel enthousiaste reacties op de Sint-Catharijnewandeling. Als je werk wordt genomineerd, dan kun je het gedurende de hele zomer exposeren op een van de adressen langs

deze route. Ik kreeg een vraag over de nummers in de plattegrond. Op dit moment is de organisatie bezig nummers en adressen te koppelen.
Je laat je inspireren door de Sint-Catharijnekerk. Dat kan ook het interieur zijn van de kerk, ik schreef daar vorige week al over. Ik voeg twee foto’s toe die ik gisteren maakte in de kerk.  Je kunt deze foto’s en andere, die je op de website van dRmEvents vindt, vrij gebruiken. Van maandag tot en met zaterdag kun je de kerk bezoeken en de toren beklimmen tussen 10.30 en 16.30 uur. Pas op: de kerk is in mei en juni gesloten op zondag.
Misschien heb je je nog niet ingeschreven voor de kunstwedstrijd? Je kunt dat doen via de website www.drmevents.nl. Op deze website vind je ook alle verdere informatie en foto’s die je vrij kunt gebruiken.