KUNST ZOALS KUNST MOET ZIJN

  
  
  

 


Jose van Berk
Lijn 12
3192NK, Hoogvliet
010-4165408
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technieken

  •    Aquarel
  •    Acryl
  •    Artisan
 

Informatie

Jose van Berk is autodidact. Door diverse workshops en cursussen bij bekende kunstenaars te volgen heeft ze zich bekwaamd in diverse technieken. Toch is aquarel haar favoriet. Ze werkt graag half realistisch en op lokatie als het weer dat toe laat Ook probeert ze vaak haar werk een toets mee te geven van Monet en /of Turner.
De laatste jaren maakt ze vaak in opdracht grote doeken met landschappen. Op maat gemaakt en aangepast aan uw interieur . Realistische honden en katten portretten wisselen dat af.
Voor de laatste gebruikt ze diverse foto's en komt bij de mensen thuis, mits mogelijk om het karakter van het dier zo goed mogelijk weer te kunnen geven !
U kunt altijd vrijblijvend vragen hoe duur een portret zou worden en heeft altijd de mogelijkheid om van de aankoop af te zien mits er reëele argumenten aangevoerd worden. Altijd krijgt u tussendoor een foto van  het werk dat " bijna af "is zodat ik nog een en ander kan veranderen. Groetjes, Jose van Berk tel.06 24235853 of Facebook  schilderijen Jose van Berk

  Kunstwerken